Waarom dubbele beglazing energiezuiniger is

Dubbel beglazing is een geweldige manier om de energie -efficiëntie van uw huis te verbeteren. Het is een geweldige manier om je huis koeler te houden in de zomer en warmer in de winter. Dit komt omdat kwaliteit van kwaliteit dubbele beglazing unieke isolerende eigenschappen heeft. De lucht die tussen de ruiten gaat, is verminderd, waardoor de behoefte aan kunstmatige verwarming en koeling wordt verminderd. Windows zijn een belangrijk onderdeel van energie -efficiëntie in een huis, en ze dragen ongeveer 90% bij van de totale warmtewinst of verlies in de zomer.

Low-E glas verbetert de energie-efficiëntie

Het installeren van dubbele beglazing met low-e glas is een geweldige manier om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Dit type glas is onzichtbaar, duurzaam en helpt u geld te besparen op uw energierekeningen. Low-E coatings aan de binnenkant van de glazen stop UV-stralen om uw huis binnen te dringen. Naast het besparen van geld op energierekeningen, kan het installeren van nieuwe energie -efficiënte vensters de waarde van uw eigendom verhogen.

Low-E glas werkt door de temperatuur van individuele glazen ruiten te veranderen. In de winter vermindert het de hoeveelheid warmte die verloren gaat uit het buitenste paneel en verhoogt de binnenstuiten de temperatuur. Het vermindert de kans op condensatie en koude concepten en helpt u uw huis warmer te houden tijdens de koudere maanden.

Mechanische warmteverstelventilatie vermindert condensatie en vocht

Mechanische warmteverstelventilatie (MVHR) is een type ventilatie die een warmtewisselaar gebruikt om de warmte te herstellen en opnieuw te gebruiken vanuit een gebouw. Dit proces vermindert de luchtvochtigheid binnen en vermindert het risico op condensatie en vocht. Het is een duurzame oplossing die wordt geaccrediteerd door SAP en een koolstofarme voetafdruk heeft. Veel architecten wenden zich tot MVHR om de verwarmings- en koelkosten te helpen beheersen. Met deze systemen kunt u de aanbevolen binnenluchtvochtigheidsniveaus instellen en de binnenluchtkwaliteit verbeteren.

Condensatie is een veel voorkomend probleem bij moderne huizen, maar het kan ook een negatieve invloed hebben op de gezondheid en eigendom. Symptomen van condensatie en vocht zijn watervlekken op ramen en op meubels. Wanneer het niet wordt behandeld, kan dit leiden tot schimmelgroei en materialen die rotten. Condensatie wordt veroorzaakt door verhoogde niveaus van vocht in een gebouw en is slechter in koudere kamers. Het probleem is erger in huizen met douches of badkuipen, die veel voorkomende bronnen van vocht in huis zijn. De beste oplossing voor vocht en condensatie is een goede ventilatie.

Kosten voor het installeren van dubbele beglazing

Als je je zorgen maakt over stijgende energierekeningen, heb je waarschijnlijk naar je ramen gekeken, ventilatieopeningen van airconditioning en verlichting uitgeschakeld als je niet in de kamer bent. Als uw energierekeningen blijven klimmen, overweeg dan om dubbele beglazing te installeren. Dit type venster bestaat uit twee ruiten met een gasafstand ertussen. Het is een geweldige manier om het energieverbruik te verminderen en uw rekeningen te verlagen.

Dit nieuwe systeem is echter niet zonder nadelen. Het kan duur zijn als u uw dubbele beglazingsvensters wilt behouden. Eerst moet u uw oude ramen verwijderen. Dit kan veel werk met zich meebrengen en kost PS150 tot PS300. Het kan ook de services van een afvalverwijderingsdienst vereisen, die overal van PS70 tot PS160 een venster kan in rekening brengen.

Voordelen van energie-efficiënte beglazing

Dubbel beglazing is een geweldige manier om uw huis energiezuiniger te maken. Het beschikt over meerdere ruiten van glas en is meestal bedekt met een gas met een laaggeleidingsgas. Deze gassen werken als een isolator en regelen de warmtestroom. Ze kunnen ook helpen uw meubels te beschermen tegen schade veroorzaakt door UV -stralen. Dit type beglazing is ook beter voor de omgeving dan vensters met één geglazuurde.

Een ander voordeel van energiezuinige dubbele beglazing is het verminderde omgevingsgeluid. Dubbele geglazuurde ramen verminderen omgevingsgeluid met maar liefst 50%. Ze helpen ook condensatie te verminderen, wat wordt veroorzaakt door warme vochtige lucht die op één ruit van glas condenseert.